Over Roy's Brick Service

Een nieuw avontuur is begonnen. Fietsen is al jaren een grote passie en manier van leven van mij, Roy Hartman, eigenaar van Roy’s Bike Service. Al bijna 14 jaar is het Mobiel aan huis repareren en verkopen van fietsen een begrip in Doetinchem en omgeving.

Ruim drie jaar geleden heb ik de switch gemaakt naar een 100% groene manier van werken op een elektrische Cargo Bike. Een weloverwogen keuze om diverse redenen, maar vooral om bewust om te gaan met de wereld waarin wij mogen leven. Daarnaast mag ik dagelijks mijn hobby beoefenen door te mogen fietsen en te genieten van de buitenlucht.

Daar komt nu een nieuwe passie bij: LEGO. Wie heeft er niet met LEGO gespeeld vroeger? Onze kinderen hebben mij weer aangestoken met het LEGO virus. LEGO Masters 2020 heeft dat gevoel versterkt. Tijdens onze vakantie in Denemarken hebben wij LEGOLAND en het LEGO House bezocht en ben ik een nog enthousiaster LEGO fan geworden. 

Daarom blijft het leuk voor alle leeftijden. LEGO is wel een kostbaar speelgoed. Bouwen/creëren is het leukste. Eenmaal iets gebouwd, dan is het mooi om te zien, maar daarna verdwijnt het in de doos. Als je het nu kan huren voor een zeer aantrekkelijke prijs en elke keer een nieuwe bouwervaring kan beleven… Hieruit is Roy’s Brick Service ontstaan. LEGO verhuur voor alle leeftijden. In deze bijzondere Corona tijd zijn we meer thuis en is het leuk om iets te bouwen, ook samen met het hele gezin. 

Dus huur snel jouw/jullie favoriete set.

Met bouwende LEGO groet,

Roy Hartman

Roy’s Brick Service