Roy's LEGO Lidmaatschap

Om LEGO sets te huren bij Roy’s Brick Service word je eerst lid. Het lidmaatschap bedraagt € 24,50 per jaar en wordt niet automatisch verlengd. Op het eind van de jaartermijn krijg je een e-mail met de vraag of je wilt verlengen.

B

Nog geen lid?

Huren is alleen mogelijk voor leden van Roy’s Brick Service. Nog geen lid? Word nu lid!

Zie de Algemene Voorwaarden en Privacy Policy.


LEGO set huren

Kies de LEGO set die je graag zou willen bouwen. Huurprijzen variëren van € 7,50 tot € 29,50 per week. De huurperiode is minimaal één week en maximaal vier weken. Bij elke LEGO set staat een indicatie voor de huurperiode die met name is gebaseerd op het aantal onderdelen. Het is bouwen én afbreken, houd hier rekening mee.

Kijk bij het Aanbod of je gewenste set beschikbaar is.
Beschikbaar:  levertijd 3-4 werkdagen (i.v.m. corona).
Binnenkort beschikbaar/Op aanvraag: neem contact op voor de verwachte levertijd.
Verhuurd: de set is momenteel verhuurd en niet beschikbaar. Kijk eens tussen de sets die wél beschikbaar zijn of vul het contactformulier in om te reserveren.

Hoe krijg ik mijn LEGO set in huis?

Alle sets worden verhuurd zonder originele doos. Wel worden de originele bouwinstructies meegeleverd. De LEGO set wordt op kleur gesorteerd en verpakt in een plastic krat. Op afspraak kun je deze krat ophalen en retourneren in Doetinchem.

Disclaimer

Roy’s Brick Service besteedt grote zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de op onze website gepubliceerde data en prijzen. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Roy’s Brick Service alsmede de aan haar gelieerde ondernemingen, BSID en toeleveranciers zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van de informatie via internet alsmede technische storingen.

Deze website bevat hyperlinks naar de websites van derden. Het gebruik van deze websites is voor risico van de gebruiker. Roy’s Brick Service wijst alle aansprakelijkheid voor de inhoud van deze websites af.